Hur länge har du jobbat på Euromaint? 

Jag började som inhyrd reparatör i Olskroken via bemanningsföretag i maj 2009. Efter en tid som inhyrd blev jag erbjuden tillsvidaretjänst av dåvarande verkstadschefen och 2011 tackade jag ja till erbjudande om strömriktarutbildning. Sedan dess har jag arbetat som felsökare, främst på X2 men har även hoppat in några kortare perioder på pendeltågen Y31 och X61. Under de senaste åren har jag dessutom haft en roll som lärare och hållit i fordonsutbildningar för nyanställda.

Du är ny i din roll som fordonstekniker. Hur har din första tid varit? 

Än så länge har det mest handlat om att få presentationer och tillgång till olika system jag tidigare inte arbetat i. Men jag känner mig välkommen i gruppen och är sedan tidigare bekant med flera av mina nya kollegor, så jag tvivlar inte på att jag kommer trivas!

Vad är det bästa med att jobba på Euromaint?

Utan tvekan så är det två avgörande faktorer som fått mig att stanna på samma arbetsplats i tio år, dels alla goa kollegor och dels att arbetet väldigt sällan blir långtråkigt för en teknikintresserad som jag. Med nya typer av felbilder och regelbundna fordonsuppgraderingar finns det alltid något nytt att lära sig, så man slutar aldrig utvecklas.

 

Jobbar du redan på Euromaint?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@euromaint.com
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor