Vad gör en produktionstekniker på Euromaint?

Arbetsuppgifterna är väldigt varierande vilket gör arbetet både utmanande och roligt. Man lär sig nya saker varje dag. Jag stöttar produktionen genom att exempelvis ta fram specialverktyg för att få en bättre arbetsmiljö samt för att underlätta och optimera underhåll vilket bl.a. innefattar att skriva nya eller uppdatera underhållsinstruktioner, man blir även involverad i de flesta projekt kring fordonen.

I och med att jag arbetar på en mindre verkstad med en mindre organisation så får man testa en del arbetsuppgifter utöver arbetsbeskrivningen för att avlasta varandra vilket också hör till en stor del av de varierande arbetsuppgifterna.

Hur länge har du jobbat på Euromaint?

Jag har jobbat med X3 Arlanda Expresstågen sedan 2003 och på företaget sedan 2005 och då på underhållsdelen som outsoursades till Euromaint. Min tjänst har hela tiden varit produktionstekniker och sedan har detta kompletterats med en vikarierande produktionsledarroll. 

Vad är det bästa med att jobba på Euromaint?

Bra kollegor och varierande arbetsuppgifter som medfört nya utmaningar och ständig utveckling har gjort att jag stannat kvar på Euromaint.

Jobbar du redan på Euromaint?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@euromaint.com
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor